ثبت شرکت ها

ثبت شرکت

ثبت شرکت چیست؟

اگر می خواهید بصورت جدی کسب و کار خود را شروع کنید باید به فکر ثبت شرکت باشید و کاربری خود را از شخص حقیقی به شخص حقوقی تبدیل کنید.شما با ثبت و تاسیس شرکت خود مزایای زیر را دریافت خواهید کرد:

  • استفاده از وام و تسهیلات بانکی
  • قابلیت دریافت نمایندگی
  • شرکت در مزایده ها و مناقصه های شرکت های دیگر
  • جلب اعتماد بیشتر افراد و سازمان ها
  • فعالیت بصورت قانونی و شفاف
  • ایجاد سابقه و رزومه برای شرکت

دلایل ثبت شرکت

به صورت کلی، ثبت شرکت برای انجام کارها در چارچوب قوانین مربوطه است. بعلاوه برای ثبت شرکت دلایل بسیار متعددی وجود دارد. در زیر به بررسی دلایل ثبت شرکت اشاره خواهیم کرد:

انجام کارهای دولتی و الزامات مربوط به آن

انجام کارها و امور دولتی از اهمیت بسزایی برخودار است، به خصوص در انجام برخی از کارها مانند کارهای مهندسی و فنی! شایان ذکر می‌باشد که انجام امور مختلف دولتی مانند شرکت در مناقصات و مزایدات و همچنین اخذ بسیاری از مجوزهای قانونی و گرفتن وام‌های مختلف از بانک (هر کار دولتی) به ثبت شرکت به صورت کاملا قانونی نیاز است. در واقع انجام بسیاری از کارها و امور دولتی، تنها با ثبت شرکت مجاز بوده و در غیر این صورت نمی‌توان کارها یا امور را انجام داد.

 برخورداری از امنیت‌های قانونی

برای آنکه بتوانید از امنیت قانونی برخوردار باشید، لازم است که ثبت شرکت را انجام دهید. به دلیل آنکه تمامی قوانین مرتبط با تجارت و امور مربوطه، از پیش در چارچوب‌های خاصی تعیین شده‌اند و  قانون بر همین اساس، شرکاء را ملزم به اجرای تعهدات خود می‌نماید! در واقع ثبت شرکت از هر لحاظ باعث آسودگی خاطر و امنیت قانونی طرفین و شرکاء شرکت خواهد شد و قوانین از منافطع آن‌ها حمایت خواهد کرد.

برخورداری از سابقه رسمی

با ثبت شرکت، می‌توانید از یک سابقه رسمی و یک رزومه مناسب بهره‌مند گردید. در واقع سابقه رسمی برای انجام بسیاری از امور لازم است. به هنگام ارائه این سابقه برای اشخاص حقیقی و حقوقی، می‌توانید اعتماد آن‌ها را برانگیخته نمایید و کارها را به دست بگیرید! نکته بسیار مهمی که باید بدانید، در این رابطه روزنامه رسمی برای شرکت نیز وجود دارد. روزنامه رسمی سندی است که از تعاریف شغلی شما و تایید دیگران و معرفی‌های کلامی دیگر بسیار معتبرتر خواهد بود.

گرفتن نمایندگی در نقاط مختلف

برای انکه بتوانید نمایندگی تجارت یا کار خود را در نقاط مختلف کشور و حتی خارج از کشور داشته باشید (به صورت کاملا قانونی) نیاز دارید که ثبت شرکت را به صورت کاملا قانونی انجام دهید. گرفتن یا اخخد نمایندگی کسب و کار می‌تواند یکی از مهم‌ترین دلایل ثبت شرکت به شمار بیاید.

بکارگیری افراد متخصص

یکی دیگر از مهم‌ترین دلایل ثبت شرکت، تعیین صلاحیت، قراردادها، سوابق بیمه و بکارگیری افراد متخصص است. تمامی این امور در رتبه بندی سازمان و کار شما نیز تاثیر بسزایی خواهد داشت. برای آنکه بتوانید در بازار کار شناخته شوید و رتبه مناسبی نیز داشته باشید، باید کسب و کارتان کاملا قانونی باشد! به صورت کلی شرکت شما با رتبه سنجیده می‌شود و بسیاری افراد حقیقی و حقوقی پیش از ارتباط و تصمیم برای همکاری، رتبه و صلاحیت سازمان یا شرکت شما را مورد بررسی قرار خواهند داد.

حفظ امنیت مخاطب

به صورت کلی ثبت شرکت، به مخاطبان، مراجعه کنندگان و یا مشتریان شما این باور را می‌دهد که کسب و کارتان کاملا قانونی است و منافع آن‌ها نیز در چارچوب قانون حفظ خواهد شد. زمانی که امنیت مخاطبان حفظ گردد، اعتماد ان‌ها به شما نیز بیشتر و بیشتر خواهد شد و به نوعی نظرشان در رابطه با کار و فعالیت‌تان کاملا مثبت می‌شود.

حفظ سرمایه‌های انسانی

در دنیای نوین امروز، سرمایه‌های اصلی یک شرکت علاوه بر دارایی‌های ثابت و متغیر، نیروی انسانی و کارمندان آن نیز هستند.  به صورت کلی باید اشاره شود که شما عزیزان به منظور حفظ منافع نیروی انسانی و کارمندان و مدیران خود، در بهره‌مندی از امکانات عمومی و کشوری نیازمند ثبت شرکت هستید!  بخشی از این منافع مهم و امنیت ذهنی ثبت سوابق ایشان جهت بیمه و بازنشستگی می‌باشد.

وجه افتراق انواع شرکت‌ها:

انواع شرکت توضیحات
شرکت سهامی شرکت سهامی، یک نوع شرکت بازرگانی است حتی اگر در آن کارهای بازرگانی نیز انجام نشود! در این نوع شرکتها سرمایه میان شرکا تقسیم می‏‏شود و هر یک از شرکا نیز به نسبت سرمایه آورده، در مقابل شرکت مسئولیت خاص خود را دارا می‌باشند. در شرکت سهامی نباید تعداد شرکا کمتر از سه نفر باشد.
شرکت مسئولیت محدود در شرکت مسئولیت محدود، چند فرد برای انجام امور تجاری شرکت در کنار یکدیگر جمع شده که هر یک از شرکا، بدون این که سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد، تنها به میزان سرمایه خود در شرکت، در مقابل بدهیها و دیون شرکت مسئولیت دارند. در زمان تاسیس این نوع شرکت ذکر عبارت «با مسئولیت محدود» الزامی مباشد در غیر این صورت شرکت به شرکت تضامنی تبدیل خواهد شد و در مقابل اشخاص ثالث تابع مقررات شرکت تضامنی می‏‏باشد.
شرکت تضامنی شرکتی که با نام ویژه به منظور امور تجارتی بین دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی شکل می‏‏گیرد، شرکت تضامنی نام دارد که در این نوع شرکت، اگر سرمایه شرکت برای پرداخت دیون و بدهیها کافی نباشد، هر یک از شرکا برای پرداخت تمام قروض شرکت مسئولیت خواهند داشت و همچنین شایان ذکر است،هر قراردادی که بین شرکا بر خلاف این موضوع منعقد شده باشد، در مقابل اشخاص منتفی خواهد بود.
شرکت مختلط غیر سهامی

 

شرکتی که برای امور تجارتی در تحت اسم مخصوصی بین یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یا چند نفر شریک با مسئولیت محدود بدون انتشار سهام شکل می‏‏گیرد، شرکت مختلط غیرسهامی گفته می‏‏شود. زمانی که شرکتهای سرمایه ای با شرکتهای ضمانتی با یکدیگر ترکیب می‏‏شوند، نوع دیگری از شرکت شکل می‏‏گیرد که به آن شرکت مختلط غیر سهامی گفته می‏‏شود
شرکت نسبی شرکتی که به منظور امور تجاری با نام مخصوص بین دو یا چند نفر تشکیل و مسئولیت هر یک از شرکا به نسبت سرمایه ای است که در شرکت قرار داده اند، شرکت نسبی نام می‏‏گیرد. ذکر عبارت «شرکت نسبی» برای نامگذاری شرکت نسبی ضروری می‏‏باشد
شرکت تعاونی شرکت تعاونی به دو نوع شرکت تعاونی تولیدی و شرکت تعاونی مصرف تقسیم می‏‏شود. بطور کلی شرکت تعاونی میان گرهی از افراد که ممکن است با یکدیگر نسبت فامیلی یا آشنایی داشته باشند، شکل می‏‏گیرد. در این شرکت شرکا سرمایه خود را برای تولید و فروش اشیا یا اجناس به کار می‏‏برند.

مراحل ثبت شرکت

ثبت شرکت مراحلی دارد که باید انجام شود که در زیر مراحل ثبت شرکت را خدمت شما معرفی کردیم:

  1. انتخاب نوع شرکت
  2. مشخص کردن شرکا یا سهامداران
  3. مشخص کردن سرمایه اولیه شرکت
  4. انتخاب موضوع فعالیت شرکت
  5. انتخاب اسم برای شرکت
  6. مشخص کردن سمت و اختیارات سهامداران و حق امضا
  7. ارائه مدارک لازم برای اداره ثبت
  8. درخواست ثبت شرکت بصورت اینترنتی
  9. ارسال مدارک به همراه نامه تایید نام اداره
  10. مراجعه به اداره و تحویل اوراق
  11. پرداخت روزنامه رسمی و کثیرالانتشار شرکت

نحوه ثبت شرکت

شاید راه اندازی هر شرکتی برای شما مناسب نباشد ، بنابراین حتما قبل از ثبت شرکت کسب و کار خود را بررسی کنید و ببینید که چه شرکتی برای شما مناسب است.

چند نمونه از شرکت ها: شرکت مسئولیت محدود ، شرکت سهامی خاص ، شرکت سهامی عام ، شرکت بازرگانی ، موسسه غیر انتفاعی ، شرکت تعاونی ، شرکت تضامنی ، شرکت نسبی و غیره.

مدارک لازم برای ثبت شرکت

  • مدارک شناسایی (شناسنامه و کارت ملی) سهامداران
  • تقاضانامه تاسیس شرکت
  • کد ثنا برای تمام اعضای هیئت مدیره
  • کد اقتصادی مدیرعامل شرکت
  • تاییدیه کدپستی شرکت
  • اساس نامه تکمیل شده شرکت
  • تعیین حق امضا شرکت
  • ارائه 5 مورد نام برای شرکت به ترتیب اولویت
  • صورت جلسه مجمع عمومی و هیئت مدیره
  • در صورتی که شرکت سهامی خاص است فیش بانکی که معادل 35 درصد از سرمایه اولیه شرکت شما باشد.

سوالات متداول:

  1. آیا بدون ثبت شرکت امکان شرکت در مناقصات و مزایدات است؟
    خیر برای انجام تمامی امور دولتی و خصوصی، نیاز است تا ثبت شرکت انجام دهید.
  2. آیا داشتن سوء پیشینه مانعی برای ثبت شرکت است؟
    خیر. دارا بودن سوء پیشینه اشخاص مانعی جهت ثبت شرکت نیست فقط نمی توانند جزء هیئت مدیره،مدیر عامل و یا بازرسین شرکت باشند.
  3. منظور از شرکت ایرانی چیست؟
    هر شرکتی که در ایران تشکیل می شود و مرکز اصلی آن در ایران است ایرانی به شمار می‌آید. شرکت های خارجی که بخواهند در ایران به امور تجارتی یا صنعتی یا اداری فعالیت داشته باشند باید در اداره ثبت اسناد تهران به ثبت رسیده باشند.

ثبت شرکت توسط کافی نت آنلاین

تا چند مدت پیش اکثر کار های ثبت شرکت ها بصورت حضوری انجام می شد و برای آنکه یک فرد بتواند شرکت خود را ثبت کند باید ماه ها در اداره ها معطل می شد.اما امروز با آنلاین شدن اداره جات ، بیش از 90 درصد مراحل ثبت شرکت ها بصورت اینترنتی انجام می شود.

بنابراین شما می توانید با صرف کمترین زمان و کمترین هزینه ، مراحل ثبت شرکت خود را به ما بسپارید! ما صفر تا صد مراحل تاسیس یک شرکت حقوقی را برای شما انجام می دهیم و شما را برای ثبت شرکت راهنمایی خواهیم کرد.

شما عزیزان از طریق تماس تلفنی یا پیام به واتساپ یا تلگرام می توانید درخواست ثبت شرکت خود را به ما اعلام کنید تا در کمتر از 10 روز شرکت شما را ثبت کنیم!

کافی نت آنلاین

چه امتیازی می دهید؟
, , , , , ,

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • محمد حمیدی
    2022-09-10 15:27

    با سلام شما تغییرات شرکت را هم انجام میدهید .من تهران هستم
    09301383462

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

14 + چهارده =

فهرست